Online igehirdetés (.mp3)

Abban az esetben, ha weboldalunk átmenetileg nem üzemelne, az alábbi linken közvetlenül elérhetik online igehirdetésünket, amennyiben az adás folyamatban van. radio.juhand.hu

Rögzített felvételek

Igehirdetések szöveges formában

A hang és szöveges anyagok listájában a Name feliratra kattintva a legutolsó igehirdetés lesz legfelül.

Újra lesz gyülekezeti kirándulás!
Takaró Tamás - 2024. 09. 18. 19:23
Címkék:
 

2024. október 26.


 

Kedves Testvérek, Barátaink!

A templomudvari beszélgetések során többször említettétek, hogy folytatni kellene a gyülekezeti kirándulások programját. Nos, megszületett a program, amelyet 2024.október 26-ára tervezünk kb. 55 fővel. Indulás kb. 8 óra, érkezés kb. 17:30-kor.

Útitervünkben először a csodálatos Sándor-Metternich kastélyt nézzük meg Bajnán, tárlatvezetéssel. Második állomás történelmi séta a zsámbéki romtemplom körül, amely közelében tervezetten a Hegyalja étteremben közös ebéden vennénk részt. A nap záróeseménye egy meglepetés: megnyitják számunkra a Zsámbéki Zsöllyekertet, a többszörösen díjazott Fabók Mariann színházát, ahol Azért a kis bolondságért... - magyar népi pajzánságok c. előadást tekintjük meg. A színésznő egy tucat karaktert képes megtestesíteni különös bábjaival. Az előadás időtartama 55 perc.

Mivel minden programot és az 55 fős buszt időben le kell foglalnom, kérem, hogy folyamatosan jelentkezzetek az alábbi elérhetőségen:

Takaróné Márti, email: palagyy@gmail.com

Mobil: 0630656086

Jelentkezési határidő: október 6. vasárnap.

A kirándulás költségét képezi a busz ára, ami annál kedvezőbb, minél inkább betöltjük az 55 helyet. A bajnai kastély csoportos belépővel 3200Ft/fő, pedagógusoknak, 70 év feletti nyugdíjasoknak ingyenes. Az ebéd 2500Ft-ba kerül csak nekünk. A színházi előadásra egy presbiterünk felajánlotta anyagi támogatását.

Az ajánlott programok ízelítőként az alábbi linken találhatók:

https://bajnaikastely.hu/

Romtemplom és kőtár - Zsámbéki Közművelődési Intézet és Könyvtár (mizsambekunk.hu)

https://www.gabriele.hu/

https://fabokmancsi.hu/

Kérem az érdeklődők mihamarabbi jelentkezését, hisz minden látogatási színhellyel már előre egyeztetnem kellett, és várnak bennünket:

                                                                                                   Takaróné Márti

Budapest, 2024. 09. 17.