Online igehirdetés (.mp3)

Abban az esetben, ha weboldalunk átmenetileg nem üzemelne, az alábbi linken közvetlenül elérhetik online igehirdetésünket, amennyiben az adás folyamatban van. radio.juhand.hu

Rögzített felvételek

Igehirdetések szöveges formában

A hang és szöveges anyagok listájában a Name feliratra kattintva a legutolsó igehirdetés lesz legfelül.

Online istentisztelet
Takaró Tamás - 2020. 10. 30. 14:42
Címkék:
 

 

 

Kedves Testvérek!

 

 

Édesapánk és Édesanyánk koronavírus tesztelésen estek át, melynek pozitív lett az eredménye. Mindketten köhögnek és valamivel gyengébbek a megszokottnál, de a kialakult helyzethez képest, Istennek hála, elfogadhatóan vannak.

Tekintettel arra is, hogy ifj. Kreisz János segédlelkész úr is karanténba kényszerült, már a most vasárnapi istentiszteletet is online fogjuk közvetíteni, hasonló módon ahhoz, mint ahogyan tavasz folyamán tettünk.

Előre nem tudjuk megmondani, hogy meddig lesz szükséges ebben a formában „közösségben lennünk", de tekintettel a romló járványhelyzetre és arra, hogy gyülekezetünk egyre több tagjáról érkeznek hírek miszerint megfertőződtek, néhány hétig személyesen bizonyosan nem fogunk tudni találkozni sem az istentiszteleteken, sem a hétközi rétegcsoportok alkalmain. Ezek közül a négy ifjúsági csoport óráit és a Fifa-férfi kör összevont alkalmait tervezetten továbbra is megtartjuk online.

Kérem tehát, hogy személyesen ne jöjjünk el - már most vasárnap sem! - a gyülekezetbe, a hivatalt csak nagyon indokolt esetben keressük fel, lehetőleg előzetes telefonos egyeztetést követően. Kérem belátásotokat, megértéseteket! A vasárnapi istentiszteleti hirdetésekben tájékoztatunk benneteket az aktualitásokról és a továbbiakról.

Kérem, hogy betegeinkért való kitartó könyörgésetek mellett, legyetek kedvesek az ebben a levélben foglaltakat tovább mondani azoknak, akikről tudjátok, hogy nem, vagy ritkábban szokták a számítógépes felületeket követni.

Az erre az esztendőre kapott vezérigénket helyezem szívetekre ismét: „Szüntelen imádkozzatok". I. Thess. 5:17.

 

Jó egészséget, áldást és békességet kívánok!

 

Az Elnökség nevében szeretettel:

 

Pesterzsébet, 2020. október 29.

 

Takaró Tamás Dániel

          lelkipásztor